Διακρίσεις και βραβεία για τρία σχολεία του Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Βραβεύθηκαν από το Δήμο Ηρακλείου για τις επιτυχίες τους στα σχολικά Πρωταθλήματα το 3ο το 8ο και το 11ο Γενικά Λύκεια

Οι πρωταθλήτριες ομάδες σχολείων του Δήμου Ηρακλείου τιμήθηκαν χθες σε μια σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, από τον Δήμο Ηρακλείου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Τσαπάκης, καλωσόρισε τις ομάδες και συνεχάρη τις μαθήτριες και τους μαθητές που διακρίθηκαν στα σχολικά πρωταθλήματα.

Τα σχολεία που τιμήθηκαν είναι το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Παγκρήτιους σχολικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης αγοριών, το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Παγκρήτιους σχολικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης κοριτσιών και το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Πετοσφαίρισης κοριτσιών.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού:

«Αξίζουν τα εύσημα της Δημοτικής Αρχής τόσο οι μαθήτριες και οι μαθητές, όσο και οι Διευθύνσεις και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων για τις σπουδαίες επιτυχίες. Τιμά ιδιαίτερα τον Δήμο Ηρακλείου, τα σχολεία του να λαμβάνουν τέτοιες σπουδαίες διακρίσεις και δείχνει ότι o αθλητισμός έχει γερά θεμέλια στην πόλη μας και λαμπρό μέλλον. Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, με διακρίσεις στον αθλητισμό και στην κοινωνία όπως το αξίζετε και παράλληλα καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο των Πανελληνίων εξετάσεων όπου σε λίγο καιρό θα κληθείτε να αγωνιστείτε για μια θέση στο επόμενο ανώτερο εκπαιδευτικό κλιμάκιο, για την είσοδο σας στο Πανεπιστήμιο».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ