Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Φαιστού

Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Φαιστού

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προστασία και την ανακούφιση των πολιτών από την επιδημία του κορωνοϊού

Τις δράσεις της στο πλαίσιο του  Σχεδίου Ετοιμότητας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζει η Δημοτική Αρχή Φαιστού.

Μετά από τις απολυμάνσεις που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές πλατείες και πεζοδρόμια σε Μοίρες και Τυμπάκι αρχικά, οι οποίες και συνεχίζονται μέρα και νύκτα, η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε διανομή οπωροκηπευτικών σε διαμερίσματα που δεν παράγουν. 

Η διανομή έγινε σε δημοτικές ενότητες μεταξύ των οποίων το Μαγαρικάρι, η Γρηγοριά, ο Ζαρός και τα Βορίζια, ενώ περιλάμβανε πλήθος αναγκαίων λαχανικών για το καθημερινό τραπέζι. 

Δήμος ΦαιστούΗ διανομή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου, ο οποίος και προχώρησε στη σχετική χορηγία των ειδών, ενώ οι διανομές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σε διαμερίσματα που δεν παράγουν φρούτα και λαχανικά. 

Στο μεταξύ, στο γενικότερο πλαίσιο του Σχεδίου Ετοιμότητας του Δήμου Φαιστού, από την ερχόμενη Τρίτη, αρχίζει η διανομή τροφίμων σε δημότες του Δήμου που αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρηθούν. 

Δήμος Φαιστού

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ