Διήμερη επίσκεψη Αυγενάκη στο νομό Ηρακλείου

Διήμερη επίσκεψη Αυγενάκη στο νομό Ηρακλείου

Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υφυπουργού Αθλητισμού

Επίσημη διήμερη επίσκεψη στον Νομό Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 19 Ιουνίου και μεθαύριο Σάββατο 20 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψίες σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού Ηρακλείου και να εξετάσουν δυνατότητες αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του νομού.  

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης και τα στελέχη της ΓΓΑ το μεσημέρι της Παρασκευής θα μεταβούν στο Στάδιο Ελευθερίας, όπου θα επιθεωρήσουν τις ήδη εκτελούμενες εργασίες αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα και, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ, θα εξετάσουν τις δυνατότητες επιπλέον παρεμβάσεων συντήρησης και αναβάθμισής του.    

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός μαζί με το κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΓΓΑ και τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ θα μεταβούν στο Λίντο, όπου θα εξετάσουν τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της κατασκευής της στέγης στο κολυμβητήριο του Λίντο και θα μελετήσουν το νέο τοπογραφικό του περιβάλλοντος χώρου για την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων.    

Αργότερα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλίων με τη συμμετοχή και της Δημοτικής Αρχής, καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και εκπροσώπων των μελετητών αθλητικών υποδομών που έχει προσλάβει ο Δήμος, προκειμένου να εξετάσουν την συντήρηση και αναβάθμιση του Σταδίου Μαλίων.

Το Σάββατο το πρωί, ο κ. Αυγενάκης και τα στελέχη της τεχνικής Υπηρεσίας της ΓΓΑ θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης», όπου θα εξετάσουν την επικαιροποίηση της μελέτης για την αναβάθμιση του Σταδίου, καθώς και για την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ακολούθως, θα μεταβούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μοιρών, όπου θα διερευνήσουν τις ανάγκες συντήρησης και αναβάθμισης του κολυμβητηρίου, καθώς και την κατασκευή «κέλυφους» (στέγης).

Αμέσως μετά, θα μεταβούν στην Πόμπια, στο χώρο δημιουργίας του Κλειστού Κέντρου Ξιφασκίας.

Τελευταίος σταθμός της διήμερης αυτής επίσκεψης τα Πεζά, όπου ο κ. Αυγενάκης και τα στελέχη της ΓΓΑ θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή Αρχανών-Αστερουσίων και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει και συνάντηση με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.    

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 19/06

2.30μμ: Επίσκεψη στο Στάδιο Ελευθερίας

3.30μμ: Επίσκεψη στις Εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ στο Λίντο

6.00μμ: Σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλίων και μετάβαση στο χώρο του Σταδίου Μαλίων

 

Σάββατο 20/06

10.00πμ: Επίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης»

11.00πμ: Επίσκεψη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μοιρών

11:45πμ: Επίσκεψη στο χώρο δημιουργίας του Κλειστού Κέντρου Ξιφασκίας στην Πόμπια

1.30μμ: Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων στα Πεζά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ