Δημήτρης Μάριος Απλατανάκης: Μια υποψηφιότητα "out of the box"

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου με τον συνδυασμό της Μαρίας Καναβάκη

Ως κινηση "out of the box" χαρακτηρίζει την απόφασή του να διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μάριος Απλατανάκης, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Καναβάκη "Ηράκλειο για Σένα".

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Είμαι ο Δημήτριος Μάριος Απλατανάκης του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1985 και αποφοίτησα από το 5ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου το 2002. Το 2006 απέκτησα το πτυχίο μου στην Επιστήμη Πληροφορικής  από το New York College Θεσσαλονίκης και το 2008 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο IUKB - New York College Θεσσαλονίκης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος σε καταστήματα παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και πώλησης προϊόντων τεχνολογίας, από το 2006 μέχρι και τον Μάιο του 2018.

Τότε, αποφάσισα, χωρίς να έχω την οικονομική βοήθεια ή άλλους είδους στήριξη από κανένα, να ξεκινήσω δική μου επιχείρηση και ειδικότερα το κατάστημα τεχνολογίας «ApLa Shop» το οποίο βρισκόταν αρχικά στην οδό Σμύρνης 12 και έχει πλέον μεταφερθεί στην οδό Καρτερού 16, βασιζόμενος στην πολλή δουλειά και κυρίως στη σχέση εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια με εσάς, τους συμπολίτες μου.

Κατοικώ στην περιοχή των Πατελών με την σύζυγό μου, Ελίνα Καρυπίδου και την 12 ετών κόρη μας. Από μικρός, είχα ένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας!
Πλέον, ως οικογενειάρχης, ΑΠΑΙΤΩ για τα παιδιά μας, μια πόλη ανθρώπινη και με κοινωνικές ευαισθησίες και δράσεις, που να συμβαδίζει ταυτόχρονα με τις τεχνολογικές εξελίξεις και στην οποία ΟΛΟΙ οι πολίτες θα έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις"!

Σας καλώ λοιπόν να μου δώσετε την ευκαιρία να σας ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στο επαγγελματικό μου ξεκίνημα, ώστε να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για μία καλύτερη πόλη για τον καθένα και την καθεμιά από εσάς"!
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ