Δημοκρατική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων: Το αποτέλεσμα των εκλογών μας χαροποιεί αλλά μας γεμίζει και με μεγάλη ευθύνη

Newsroom
Newsroom

"Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που ξέρουμε καλά" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Σωματείο Ξενοχοδοϋπάλληλων Ηρακλείου, η Δημοκρατική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων με επικεφαλής τον Ν. Κοκολάκη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται:

"Οι εκλογές του Σωματείου μας ολοκληρώθηκαν.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς ψήφισαν 4573 εργαζόμενοι, αυξάνοντας έτσι τη συμμετοχή από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες κατά σχεδόν 600 ψηφίσαντες (αύξηση 15%) αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων προς το σωματείο μας. Η παράταξή μας κατάφερε για άλλη μια φορά να εκλεγεί πρώτη δύναμη με το εκκωφαντικό ποσοστό 86%!!!
Από τους 4573 που ψήφισαν, στήριξαν την παράταξη μας οι 3874 στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα επιβράβευσης του αγώνα μας τα τελευταία 3  έτη.
Η μάχη των εκλογών ήταν δύσκολη καθώς από τη μια μεριά ήμασταν εμείς που εκπροσωπούμε τους εργαζόμενους του κλάδου, που δίνουμε καθημερινούς αγώνες στους εργασιακούς χώρους και όχι μόνο και από την άλλη ο κομματικός μηχανισμός του ΚΚΕ με παρουσία στελεχών του κόμματος που στόχο είχαν να πλήξουν το όνομά μου προσωπικά καθώς και την παράταξη που εκπροσωπώ με συκοφαντίες, λασπολογίες και ψευδείς ισχυρισμούς για να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους.
Οι συνάδελφοι μας, γύρισαν την πλάτη σε όλους αυτούς που επενδύουν στην διάσπαση του κλάδου και όχι στην επίλυση των προβλημάτων.
Το αποτέλεσμα των εκλογών  μας χαροποιεί αλλά μας γεμίζει και με μεγάλη ευθύνη για την επόμενη μέρα καθώς τα προβλήματα είναι πολλά.
Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που ξέρουμε καλά.
ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!!!"

 

 

 

Δείτε επίσης

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σωματείο Ξενοχοδοϋπάλληλων Ηρακλείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ