Δήμος Αγίου Νικολάου: Προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής

Δήμος Αγίου Νικολάου: Προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής
Newsroom
Newsroom

Συνάντηση για τα προβλήματα της καθημερινότητας

Η αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης στάθμευσης, η τροφοδοσία των καταστημάτων, τα διπλοπαρκαρίσματα (πλατεία – κόμβος Νοσοκομείου) καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την βούληση της Δημοτικής Αρχής Αγίου Νικολάου, ώστε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου για την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών μέσα στην πόλη, συζητήθηκαν σήμερα (20/5) στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Γ΄ όροφο του κινηματοθεάτρου REX , παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, των αντιδημάρχων : Ευαγγελίας Φανουράκη, Θωμά Χαριτάκη, Μανόλη Λεμπίδη, Κων/νου Καστελιανάκη του Αστυνομικού Δ/ντη Λασιθίου κ. Σταύρου Σπανουδάκη, του Διοικητή Τροχαίας Αγίου Νικολάου κ. Πέτρου Ζερβάκη καθώς και εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου – εστίασης, ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μετά από διεξοδική συζήτηση που είχε με τους παρισταμένους, ζήτησε ν αποσταλούν στον Δήμο, μέχρι την επόμενη συνάντηση ( 25/5) , οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις τους για την καλύτερη λειτουργία της πόλης, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, ώστε να προκύψουν σαφή και ουσιαστικά συμπεράσματα.

Επισημαίνοντας επίσης την τραγική κατάσταση που επικρατεί με την απο στελέχωση των υπηρεσιών στους : Δήμο, Λιμεναρχείο, Δ/νση Αστυνομίας, που έχει ως συνέπεια την αδυναμία αστυνόμευσης, ζήτησε από τους εκπροσώπους των συλλογικών φορέων, να συμβάλλουν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και κατά συνέπεια η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ