Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων: Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Μανώλης Κοκοσάλης

Newsroom
Newsroom

Το μήνυμα του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στα Πεζά η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πολιτών αυτοΔιοίκηση-Κοινή Πορεία» που με επικεφαλής τον Μανώλη Κοκοσάλη διεκδικεί εκ νέου τη Δημοτική Αρχή στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων. Η μεγάλη προσέλευση και ο ενθουσιασμός που επικράτησε στέλνουν μήνυμα νίκης για τις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν συνοπτικά το έργο που έχει ήδη επιτευχθεί την περασμένη θητεία και οι άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού για το μέλλον του Δήμου.

Κοκοσάλης Μανώλης εκδήλωση

Το μήνυμα που απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος: 

«Αναλάβαμε τη δημοτική αρχή σε μια προοπτική συνέχειας μιας πορείας που είχε ήδη δρομολογηθεί από την εμφάνιση της παράταξής μας.

Μια ομάδα ανθρώπων με όρεξη για πολλή δουλειά, με πολλά σχέδια και όνειρα, πολλά θέλω, με περιόδους περίσκεψης αλλά και εκρήξεις ιδεών και δημιουργικότητας.

Προχωρούμε με όραμα και αισιοδοξία για να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας, σε κοινό βηματισμό. Δέσμευσή μας είναι η προσήλωση στην καθημερινότητα των δημοτών και στην υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού για το μέλλον του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Πιστοί σε όσα είπαμε, συνεχίζουμε όλοι μαζί για ένα Δήμο πρότυπο, για ένα Δήμο με όραμα!»

Ευχαριστούμε τους δημότες και τις δημότισσες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κοκοσάλης Μανώλης εκδήλωση

Κοκοσάλης Μανώλης εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ