Δήμος Φαιστού: Νέο ωράριο και Κανονισμός Λειτουργίας για το Γραφείο Δημάρχου

Δήμος Φαιστού: Νέο ωράριο και Κανονισμός Λειτουργίας για το Γραφείο Δημάρχου

Από την ερχόμενη εβδομάδα ορίζεται ως «ημέρα πολιτών» κάθε Τετάρτη

Νέο, περισσότερο ευέλικτο τρόπο για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών υιοθετεί το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Φαιστού.

Με αφορμή τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από το Κράτος για λόγους περιορισμού του συγχρωτισμού και διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, οι συναντήσεις με το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη θα πραγματοποιούνται με όλους τους κανονισμούς τήρησης των κανόνων υγιεινής αποκλειστικά με ραντεβού, τα οποία θα κλείνονται στο τηλέφωνο 2892340202.

Από την ερχόμενη εβδομάδα παράλληλα, ορίζεται ως «ημέρα πολιτών» κάθε Τετάρτη, κατά την οποία οι πολίτες θα μπορούν κατόπιν συνεννόησης στο ίδιο τηλέφωνο να προγραμματίζουν το ραντεβού τους με το Δήμαρχο.

Δίνοντας την απαραίτητη και σχετική πίστωση χρόνου, τα ραντεβού θα αρχίσουν να ισχύουν από τις 9 Ιουνίου, οπότε και θα αρχίσει το νέο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των συναντήσεων.

Παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν σκοπό να προγραμματίσουν το ραντεβού τους να το πράξουν εγκαίρως προκειμένου να διευκολυνθεί συνολικά η διαδικασία. Τονίζεται ότι για όλα τα θέματα που αφορούν σε διεκπεραιώσεις ή υποθέσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων Αντιδημάρχων, υπεύθυνοι για την διευθέτηση τους είναι οι Αντιδήμαρχοι, οπότε και οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται σε εκείνους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ