Δημοτική Αστυνομία - Τουριστικά Λεωφορεία: Κυκλοφοριακοί γρίφοι και λύσεις ενόψει των γιορτών

Newsroom
Newsroom

Κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η παραχώρηση της πλατείας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου για όλο τον μήνα Δεκέμβριο σε χριστουγενιάτικες δραστηριότητες, η οποία χρησιμοποιείται από τα τουριστικά λεωφορεία σαν χώρος επιβίβασης και αποβίβασης

Συνάντηση πραγματοποιήσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης με την Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου την Παρασκευή 24/11/2023, στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκπροσωπήσε ο Πρόεδρος κ. Στράτος Μαγκουσάκης, και o Ταμίας κ. Ιωάννης Κουγιουμιτζάκης.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αστυνομίας παρευρέθηκαν o Εντελταμένος Συμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ Μαρίνος Παττακος, ο κ Τρούκης Γεώργιος, η κ Πλατάκη Παρασκευή,και η κ Μαριδάκη Σοφία.

Κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η παραχώρηση της πλατείας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου για όλο τον μήνα Δεκέμβριο σε χριστουγενιάτικες δραστηριότητες, η οποία χρησιμοποιείται από τα τουριστικά λεωφορεία σαν χώρος επιβίβασης και αποβίβασης επισκεπτών όλη την διάρκεια του έτους.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε δημιουργικό κλίμα, βρίσκοντας λύσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων στην επιβίβαση και αποβίβαση των επισκεπτών της πόλης μας από τα τουριστικά λεωφορεία.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ