Δωρεά φαρμάκων στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου

Δωρεά φαρμάκων στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου

Μέσα από εθελοντική πρωτοβουλία

Μια σημαντική προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου από την ομάδα "In libro vita".

Τα φάρμακα προήλθαν από εθελοντική προσφορά - δωρεά ιδιωτών συνανθρώπων μας. Μια δράση, που από τη στιγμή της ανακοίνωσης της βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

δωρεά φαρμάκων

Ως ομάδα μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου. Αποτελεί δε μια δέσμευση για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας. Ως γνωστόν, η ομάδα In libro Vita μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν μόνο στη συλλογή και αναδιανομή βιβλίων, παζλ, CD, DVD, κύρια σε σχολεία, ιδρύματα, χώρους νοσηλείας και καταστήματα κράτησης. Ο ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ ήταν επίσης αποδέκτες δωρεών μας.

δωρεά φαρμάκων

Ήταν ένα νέο τόλμημα για εμάς. Η δράση συλλογής φαρμάκων και διάθεσή των μέσω των κοινωνικών φαρμακείων και ιατρείων, περιελάμβανε δύο κατευθύνσεις, την κοινωνική και την περιβαλλοντική.

δωρεά φαρμάκων

Η κοινωνική, μια δράση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και αδυνατούν λόγω της κρίσης να τα προμηθευτούν, αλλά και η περιβαλλοντική όπου, συλλέγοντας ληγμένα φάρμακα, αποφεύγεται η απόρριψη των στους οικιακούς κάδους και άρα η μόλυνση του περιβάλλοντος από χημικές ουσίες που περιέχονται στα σκευάσματα. Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές, που χωρίς την βοήθειά των δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε την εν λόγω δράση. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ