Δωρεάν εξετάσεις για τα παιδιά του Παιδικού Χωριό SOS

Newsroom
Newsroom

Από τη Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο Ελευθερία Δαριβιανάκη – Μπορμπουδάκη με την υποστήριξη του Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο

Η φίλη του Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο Ελ Γκρέκο, η γνωστή και καταξιωμένη στην ειδικότητά της Ηρακλειώτισσα  Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος, Ελευθερία Δαριβιανάκη, προσφέρει στο εξής δωρεάν τις επιστημονικές της υπηρεσίες στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Την Πέμπτη (24/11), με τη μεσολάβηση και την παρουσία της Ιδρυτικής Προέδρου του Ομίλου, Λίτσας Χριστοδουλάκη, συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Χωριού, Πέτρο Παπαδάκη, στις εγκαταστάσεις του Χωριού στη Φοινικιά Ηρακλείου, και συμφώνησαν ότι τα παιδιά του Χωριού θα μπορούν στο εξής να εξετάζονται στο εργαστήριό της «Ηράκλειο Διάγνωσις», για όλες τις βιοπαθολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις, δωρεάν. 

Δωρεάν εξετάσεις για τα παιδιά του Παιδικού Χωριό SOS

Στη συνάντηση παρέστησαν η Ταμίας του Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο, Ρούλα Τσαρλαμπά – Πετούση, ο Κοσμήτορας του Ομίλου Γιάννης Χριστοδουλάκης και η Γραμματέας του Παιδικού Χωριού SOS, Σταυρούλα Μερσινιά.

Εξάλλου, κυρία Μέλος του Ομίλου – που θα ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της – δώρισε προ ημερών ποσότητα τροφίμων στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. Στην πράξη αυτή προέβη εις μνήμην του συζύγου της.

Δωρεάν εξετάσεις για τα παιδιά του Παιδικού Χωριό SOS

Ο Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο στηρίζει πάντα τις ανθρωπιστικές προσπάθειες που βοηθούν και αποβαίνουν προς όφελος του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο, 6932654786 και στο email: [email protected].

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ