Δυναμική εκπροσώπηση στις εκλογές για την ανάδειξη της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- KINAΛ

Δυναμική εκπροσώπηση στις εκλογές για την ανάδειξη της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- KINAΛ
Newsroom
Newsroom

Ο Μανώλης Καμπουράκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη

Δυναμική εκπροσώπηση της Μεσαράς και του δήμου Φαιστού στις εκλογές της 8ης Μάιου για την ανάδειξη της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- KINAΛ.

Ο Μανώλης Καμπουράκης, Οικονομολόγος και Διευθυντικό Στέλεχος στον Ιδιωτικό Τομέα, έχει ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, κατέχοντας δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στη Δημόσια Ελεγκτική και στα Μαθηματικά της Παραγωγής και της Αγοράς.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ενεργός πολίτης, καθώς υπηρετεί την τοπική κοινωνία συμμετέχοντες σε διάφορες εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Με καταγωγή από τη Μεσαρά και συγκεκριμένα από το Κλήμα και το Τυμπάκι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, καταθέτοντας υποψηφιότητα για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου.

Ένα νέο στέλεχος, που δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά, στρατεύεται εκπροσωπώντας τη γενιά του αλλά και τον τόπο καταγωγής του, στην πορεία για την ανανέωση, τη δυναμική και αυτόνομη πορεία της παράταξης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Πηγή: mesaralive.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ