Δύο κλειδιά "ανοίγουν" το δρόμο για εξιχνίαση της καταγγελλόμενης κλοπής-«μαμούθ»

Την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά με μεγάλη προσοχή η Ασφάλεια Ηρακλείου ελέγχοντας κάθε πτυχή

Το κλειδί της πόρτας αλλά και το κλειδί του χρηματοκιβωτίου είναι τα δύο στοιχεία που αναμένεται να βοηθήσουν τις διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο, να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης με την κλοπή-"μαμούθ" που κατήγγειλε η 55χρονη Ρωσίδα. 
Όπως έγραψε το Cretalive,  η γυναίκα στην καταγγελία της στους αστυνομικούς ανέφερε ότι περίπου 850 χιλιάδες ευρώ "έκαναν φτερά" από το χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρα της, στο σπίτι που συνήθως διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, λίγο έξω από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι καμία παραβίαση δεν διαπιστώθηκε ούτε στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο - να σημειωθεί - βρισκόταν μέσα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου και φαίνεται να ανοίχτηκε με το κλειδί του. 
 

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσίδα είπε στους αστυνομικούς ότι και το κλειδί του σπιτιού το είχε αφήσει σε σημείο εξωτερικά για περίπτωση ανάγκης και την ύπαρξη του γνώριζαν ελάχιστοι, ένας-δύο άνθρωποι

Την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά με μεγάλη προσοχή η Ασφάλεια Ηρακλείου ελέγχοντας κάθε πτυχή προκειμένου να εξακριβωθεί τι πραγματικά έχει συμβεί.
Αυτό που προκάλεσε τουλάχιστον έκπληξη ακόμα και στους αστυνομικούς, από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, ήταν το γεγονός ότι ενώ η ιδιοκτήτρια απουσίαζε στο εξωτερικό από τον Φεβρουάριο του 2020, στο σπίτι υπήρχε, κατά τα λεγόμενά της, ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.


Δείτε επίσης:

Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ ήταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο, καταγγέλλει η Ρωσίδα 

Τα ερωτηματικά της ΕΛ.ΑΣ για καταγγελλόμενη «χρυσή» κλοπή 500.000 ευρώ
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ