Δύσκολο Σαββατοκύριακο και για τα σκυλάκια στο Κυνοκομείο

Δύσκολο Σαββατοκύριακο και για τα σκυλάκια στο Κυνοκομείο

Το Κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείου φροντίζει ηλικιωμένα, ανάπηρα αλλά και νεαρά σκυλιά καθώς και κουταβάκια με τις μαμάδες τους

Δύσκολο το Σαββατοκύριακο για ανθρώπους αλλά και τα αδεσποτάκια στο Κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείου. Όμως, όπως και στην προηγούμενη κακοκαιρία, τα σκυλάκια υποστηρίζονται από τους ικανούς υπαλλήλους, τους άξιους εθελοντές και την έμπειρη εκπαιδεύτρια.

Όπως αναφέρει η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Καναβάκη, σήμερα οι υπάλληλοι, η εκπαιδεύτρια σκύλων και εθελοντές στήριξαν τα σκυλάκια και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Τα ζωάκια καθαρίστηκαν, ταΐστηκαν, πήραν τη θεραπεία τους και φυσικά γεύτηκαν τις λιχουδιές τους και φροντίστηκαν ώστε να παραμείνουν στεγνά και καθαρά.

Το Κυνοκομείο φροντίζει ηλικιωμένα, ανάπηρα αλλά και νεαρά σκυλιά καθώς και κουταβάκια με τις μαμάδες τους. "Καθένα με τις δικές του ανάγκες και φροντίδα. Πολλά από αυτά, δύσκολα περιστατικά που απαιτούν ενδιαφέρον, εμπειρία και αγάπη. Η σύμπραξη όλων, απαραίτητη. Η συμβολή των εθελοντών, αδιαμφισβήτητη. Όλοι μαζί μπορούμε να τα βοηθήσουμε!" - τονίζει η κ.Καναβάκη. 

μαντονα

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ