"'Εφυγε" η ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης

"'Εφυγε" η ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης

Σε ηλικία 65 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Παπαδάκης

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αλλά νικήθηκε! Ο Διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης και Οικονομικός Προϊστάμενος του ΕΛΚΕΘΕ Μιχάλης Παπαδάκης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών. 

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και φίλους αλλά και την μεγάλη "οικογένεια" του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσιων Ερευνών και του Ενυδρείου Κρήτης, για την δημιουργία του οποίου είχε σταθεί μπροστάρης. 
Η κηδεία του Μιχάλη Παπαδάκη θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου και θα ταφεί. 

Το "αντίο" του ΕΛΚΕΘΕ

Παπαδάκης Μιχάλης


"Οραματιστής, ακούραστος, δυναμικός και φωνακλάς. Οι άνθρωποι του ΕΛΚΕΘΕ, σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα τους για το Μιχάλη Παπαδάκη, αναφέρουν: 

"Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Μιχάλη Παπαδάκη, πολύτιμο συνεργάτη για περισσότερα από 30 χρόνια. 
Ο Μιχάλης Παπαδάκης διετέλεσε Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΛΚΕΘΕ, ενώ ήταν ιδρυτικό στέλεχος και η ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης. Συνέβαλε καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία του ΕΛΚΕΘΕ και έδωσε σημαντική ώθηση στο Κέντρο. Διορατικός, οξυδερκής και ακούραστος αφιέρωνε καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για την πρόοδο του Κέντρου και την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετώπιζε, πάντα με καλή πρόθεση, συνέπεια και ευαισθησία.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία. Έφυγε πριν την επικείμενη συνταξιοδότηση του, που θα του έδινε και την ευχαρίστηση ότι εκπλήρωσε τους στόχους του, και θα του επέτρεπε να περάσει περισσότερο χρόνο με τους οικείους του, αφού η ενασχόληση του όλα αυτά τα χρόνια με την διοίκηση του ΕΛΚΕΘΕ ήταν ιδιαίτερα απαιτητική.
Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ