Εγκρίθηκαν 2 εκατομ. ευρώ για την βελτίωση υποδομών στον Δήμο Κισσάμου

Εγκρίθηκαν 2 εκατομ. ευρώ για την βελτίωση υποδομών στον Δήμο Κισσάμου

Σήμερα, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών ένα πολύ σημαντικό αίτημα του δήμου Κισάμου που αφορά την υλοποίηση έργων αποκατάστασης και βελτίωσης της οδοποιίας στο σχέδιο πόλης της Κισάμου. 

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα υποδομών κ. Καραγιάννη, εγκρίθηκε η αύξηση της υφιστάμενης πίστωσης των 900.000€ (που προϋπήρχε από το 2018) κατά επιπλέον 1.150.000€ φτάνοντας στο συνολικό ύψος των 2.050.000€, για το έργο «Βελτίωση Υποδομών Σχεδίου Πόλεως Κισάμου».

Με το έργο αυτό -και σε αυτό το ύψος-, είναι σαφές πως θα γίνουν σημαντικές αποκαταστάσεις και βελτιώσεις στους δρόμους της Πόλης, πολλοί από τους οποίους είναι σε πολύ κακή κατάσταση και ταλαιπωρούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Μέλημά μας τώρα, είναι η άμεση ολοκλήρωση της μελέτης που είναι σε εξέλιξη και η εξασφάλιση του τρόπου, της όσο το δυνατόν συντομότερης δημοπράτησης. 

Όπως έχουμε κατ’ επανάληψη αναφέρει, παρά το πολύ μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης τεχνικής υπηρεσίας στο δήμο μας, προσπαθούμε να μην αφήνουμε χρηματοδοτικές ευκαιρίες να χαθούν, όπως αποδεικνύεται και από τις δύο τελευταίες χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Υποδομών, πριν λίγες μέρες για τον Κόμβο Δραπανιά και σήμερα για την Κίσαμο.

Και στις δύο αυτές  χρηματοδοτήσεις, καταλυτική ήταν η παρέμβαση της Βουλευτού Χανίων κ. Ντόρας Μπακογιάννη, την οποία για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για όσα έχει κάνει για τον δήμο μας, τα οποία είναι πολλά και σταδιακά παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης.

Επίσης, ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την χρηματοδότηση των σημαντικών αυτών έργων για την Κίσαμο.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ