ΚΡΗΤΗ

Έχασε τις αισθήσεις του στο κολυμβητήριο ενώ έκανε προπόνηση

Αναστάτωσε χθες το Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου

πισίνα
Photo Credits: @pixabay

Αναστάτωσε χθες το Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου, καθώς ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε προπόνηση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το anatolh.com, το συμβάν έγινε κατά τις ώρες προπόνησης του κοινού. Όπως είπε μιλώντας στο ίδιο μέσο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς-Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας κ.Στέργιος Ατσαλάκης, ο ίδιος ειδοποιήθηκε από το μόνιμο προσωπικό του Κολυμβητηρίου.

Όπως εξήγησε, ευτυχώς ο άνδρας είχε ενημερώσει ένα άλλο άτομο που βρισκόταν στο χώρο για την προπόνηση που έκανε ώστε να έχει το νου του. Ο άνδρας που προπονούνταν ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε και έχασε τις αισθήσεις του ενώ το άτομο που είχε ενημερώσει τον είδε και τον έβγαλε έξω από το νερό.

Το προσωπικό του Κολυμβητήριου που βρισκόταν εκεί ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε και τον παρέλαβε.

Ο Αντιδήμαρχος επισκέφτηκε τον άνδρα στο Νοσοκομείο και διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου και είναι καλά στην υγεία του. Ολοκληρώνοντας, ανέφερε πως ο Δήμος στο πλαίσιο αναβάθμισης του κολυμβητηρίου εξετάζει ότι χρειάζεται και θα το ρυθμίσει άμεσα.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση