«Έχουν τον Προφήτη Ηλία... εκτός των έργων... γιατί ;»

«Έχουν τον Προφήτη Ηλία... εκτός των έργων... γιατί ;»

Για "άρνηση των αρχών να υλοποιήσουν σημαντικά έργα στην περιοχή" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Προφήτη Ηλία

Την έντονη διαμαρτυρία του για τη μη υλοποίηση σημαντικών έργων στον Προφήτη Ηλία διατυπώνει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος της δημοτικής κοινότητας του Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ του Συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

"Με αφορμή τα πρόσφατα λόγια του Στέλιου Ανωγειανάκη σχετικά με το παλιό γήπεδο της Ρόκας και τα χειροπιαστά στοιχεία που μας έδειξε, βλέπουμε για άλλη μια φορά την ξεκάθαρη άρνηση της περιφέρειας Κρήτης καθώς και του Δήμου Ηρακλείου να υλοποιήσουν σημαντικά έργα στον Προφήτη Ηλία!

Πολλά έργα στο πρόγραμμα για υλοποίηση και ο προφήτης Ηλίας απ' έξω. Ένα από τα πιο ιστορικά και παραγωγικά χωριά της Κρήτης να μην του δίνεται από τον Δήμο και την Περιφέρεια ό,τι του αξίζει. Φυσικά, και η τοπική διοίκηση του Προφήτη Ηλία δεν ασκούσε όλα αυτά τα χρόνια την πίεση που αρμόζει ώστε να προχωρήσουν σημαντικά έργα στο χωριό..

Το γήπεδο της Ρόκας τώρα και 20 χρόνια το φτιάχνουν και πότε δεν φτιάχνεται, το φράγμα στο Λαδούκο τα ίδια, και τέλος το βυζαντινό φρούριο της Ρόκας που ρημάζει με τα χρόνια . Ασκούμε λοιπόν ευθεία επίθεση στον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης για την μη υλοποίηση των παραπάνω .. Καλούμε το σημερινό τοπικό συμβούλιο του Προφήτη Ηλία να ασκήσει την πίεση που πρέπει στο Δήμο και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και να ασχοληθούν ουσιαστικά με το χωριό. Το χωριό χρειάζεται σημαντικά έργα για την προώθηση του. Καλούμε όλους τους χωριανούς να ανταποκριθούν στον αγώνα αυτό που είναι για το συμφέρον όλων. Ο πολιτιστικός σύλλογος είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε συζήτηση και αγώνα χρειάζεται. 

Με εκτίμηση το Δ. Σ του πολιτιστικού συλλόγου"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ