Εκδηλώσεις στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων ενόψει των εορτών

Newsroom
Newsroom

Δείτε το πρόγραμμα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνονται στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Πατσίδες και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις Κάτω Αρχάνες και τις Αρχάνες.

Στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής σημειώνονται τα εξής:

"Οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν. 

Όλος ο κόσμος,  καθώς συνεχώς επιβαρύνεται από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, νιώθει την ανάγκη για  χαρά, καλή διάθεση και εορταστικό κλίμα, πάντα σε συνδυασμό με το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς για όσους έχουν ανάγκη.  

Έτσι, λοιπόν, και φέτος σε όλο το Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων με τη συνεργασία  πολιτιστικών συλλόγων, σχολείων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, τοπικών συμβουλίων,φορέων και του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων  διοργανώθηκαν και διοργανώνονται  σπουδαίες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Φωταγωγήσεις, Χριστουγεννιάτικα  παιχνίδια, εορταστικές κατασκευές, ζωγραφική, παραμύθια, θέατρο, μουσική, τραγούδι, χορός, παραδοσιακά κάλαντα, παραδοσιακές τοπικές λιχουδιές και πολλές άλλες ποικίλες δράσεις θα λάβουν χώρα σε κάθε γωνιά του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε συμμέτοχοι στη δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος πάντα με γνώμονα το παιδί, τον έφηβο, το νέο, τον ενήλικα, τον παππού και τη γιαγιά!!! 

Γιατί..... ο πολιτισμός και η παράδοσή μας αφορά όλους και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους!"

Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

Αρχάνες εκδηλώσεις

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ