Εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης»

Εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης»
Newsroom
Newsroom

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Το Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης» διοργανώνει τις «Εκδηλώσεις καλοκαίρι 2022» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. 

Οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την παρουσίαση των εκδόσεων του Πνευματικού Κέντρου, συναυλίες που αφορούν το έντεχνο ελληνικό και παραδοσιακό τραγούδι, προβολή ντοκιμαντέρ για την υφαντική, μέρος του οποίου γυρίστηκε στη Βιάννο, εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά σχολικής ηλικίας με επιστημονική διαθεματική προσέγγιση και θεατρική παράσταση σχετική με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα με το θερινό εργαστήρι για παιδιά Δημοτικού με τίτλο: «Τα υλικά γύρω μας» από τη μηχανικό επιστήμης υλικών Κωνσταντίνα Τερζάκη και την επιμελήτρια σύγχρονης τέχνης Lou Jonas. 

Την ίδια μέρα στις 7:30 το απόγευμα γίνεται η παρουσίαση του βιβλίου του Αγησίλαου Αλυγιζάκη «Βιαννίτικες ψηφίδες ιστορίας». Επίσης, παρουσιάζεται το ντοκιμαντέρ «ιερή τέχνη υφάντρες της Κρήτης», σε σενάριο σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Πάλλη, σε μια παραγωγή της Αντιδημαρχίας πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου.  

Βιάννος εκδηλώσεις

Βιάννος εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ