Το ΕΚΗ για το νέο εργατικό ατύχημα

Newsroom
Newsroom

Αναγκαιότητα η τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.

Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα με την εργαζόμενη που έχασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Το ΕΚΗ αναφέρει πως "δεν ξεκίνησε καλά καλά το 2023 να έρχεται να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο των εργατικών ατυχημάτων στο Ηρακλείου , αυτή την φορά με θύμα  μια εργαζομένη  μητέρα 2 ανηλίκων παιδιών 26 ετών  σε κρεοπωλείο στο Ασήμι .Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί ενώ η γυναικά εργαζόταν σε κρεοπωλείο  και βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  με το χέρι στη μηχανή του κιμά. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της χωρίς αποτέλεσμα.
  Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών  που κατέβαλαν του ΠΑΓΝΗ δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της  . Ο Γ.Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συν. Μωυσάκης Νεκτάριος και Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων από την πρώτη στιγμή βρέθηκε  στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσει   τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο αυτό εργατικό το ατύχημα.  Τονίζοντας την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας."

Φωτογραφία:  golib.tolibov.gmail.com από Vista.Create.

 

Δείτε επίσης:

Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της άτυχης κοπέλας

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ