Εκκρεμείς συντάξεις: Ο Διοικητής του ΕΦΚΑ μιλά στο Cretalive

Ελένη Μπουρμά
Ελένη Μπουρμά

Τι είπε ο κ. Π. Δουφεξής για τις περιπτώσεις που εκκρεμούν στην Κρήτη και πού εντόπισε το πιο σοβαρό πρόβλημα- Αναφέρθηκε και στις επικουρικές συντάξεις

Σε περίπου 2000 υπολογίζονται οι εκκρεμείς συντάξεις στην Κρήτη έως το 2020, σύμφωνα με όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Cretalive ο Διοικητής του ΕΦKΑ, Παναγιώτης Δουφεξής, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί με αφορμή το "καυτό" αυτό πρόβλημα. Ο ίδιος τοποθέτησε χρονικά την τακτοποίηση αυτών των εκκρεμοτήτων σε περίπου 3 μήνες.

Όπως είπε, στην τοπική Διεύθυνση του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο, εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.  Όπως υπογράμμισε ο κ. Δουφεξής, μέσα σε έναν χρόνο, εκδόθηκαν 16.000 κύριες συντάξεις στην Κρήτη, κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε "άθλο" ενώ εξήρε το φιλότιμο των Διευθυντών και των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Ακολούθως, όπως σημείωσε, θα προχωρήσει η έκδοση των επικουρικών συντάξεων όπου κι εκεί εντοπίζονται ορισμένα προβλήματα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια για ενίσχυση του προσωπικού. 

" Ο κ. Διοικητής είναι μπροστάρης στον αγώνα που καταβάλλουμε. Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά μα τις εκκρεμείς συντάξεις και συνεχίζουμε με τις επικουρικές", τόνισε από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια του ΕΦΚΑ Κρήτης, κ Αριστέα Χαριτάκη.

Δείτε τα όσα είπαν στο Cretalive, ο Διοικητής του ΕΦΚΑ και η κ. Χαριτάκη:

 

Διαβάστε επίσης:

Στο επίκεντρο οι εκκρεμείς συντάξεις - Στην Κρήτη η Διοίκηση του ΕΦΚΑ

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ