Εκλογές στην ΟΜ Μινώα του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές στην ΟΜ Μινώα του ΣΥΡΙΖΑ

Για την ανάδειξη νέου συντονιστικού και νέου Γραμματέα

Συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα 5/10/2020 στα γραφεία του κόμματος στο Αρκαλοχώρι, το Συντονιστικό της ΟΜ ΜΙΝΩΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη βάση των πολιτικών και οργανωτικών κατευθύνσεων του κόμματος μετά την αναγκαστική αναβολή του Συνεδρίου, με την παράλληλη εκκίνηση  των καταστατικών διαδικασιών που απαιτούνται για την εκλογή νέων συντονιστικών οργάνων των Ο.Μ. στην πορεία προς την  διοργάνωση της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης και εκλογής νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. 

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την διαδικασία ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τον τοπικό σχεδιασμό της Ο.Μ. για την εξωστρέφεια των δράσεων μας, το άνοιγμά στην κοινωνία και την ένταξη νέων μελών στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με στόχο την αντιστοίχηση της κομματικής με την κοινωνική μας βάση.

Στην συνεδρίαση μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε η  διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου συντονιστικού και νέου Γραμματέα της ΟΜ.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στα γραφεία του κόμματος στο Αρκαλοχώρι από τις 11:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

Δικαίωμα  ψήφου και  υποψηφιότητας  έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ΟΜ και όσα νέα μέλη θα εγγραφούν μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 μ.μ. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ