Εκλογές στο παράρτημα Χανίων του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων

Newsroom
Newsroom

Την Παρασκευή στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.) Παράρτημα Χανίων, πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής με τα εγγεγραμμένα αλλά και τα νέα μέλη, την Παρασκευή  9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων. Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

"Καλούμε πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς των Πανεπιστημιακών Σχολών της Κοινωνιολογίας ως τακτικά μέλη, τους φοιτητές Κοινωνιολογίας και τους πτυχιούχους συναφών ως προς την Κοινωνιολογία Επιστημών ως επικουρικά μέλη, να παρευρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία. 

Η ανασύσταση του Παραρτήματος τον Μάιο του 2017, έγινε έπειτα από πρωτοβουλία παλιών και νέων μελών για την επαναδραστηριοποίησή μας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του Σ.Ε.Κ.. 

Στην ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε

  • η πρόσβαση σε κρατικούς και δημόσιους φορείς για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Κοινωνιολόγων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
  • η προώθηση της επιστημονικής-κοινωνιολογικής σκέψης και έρευνας
  • η ενεργός συμμετοχή για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως σκοποί του Συλλόγου μας, 

μας οδηγούν  σε ενεργό συμμετοχή και δράση". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ