Έκοψαν την πίτα τους οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Η εκδήλωση έγινε στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου

Την πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ του Ηρακλείου, σε μία όμορφη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, με την οργανωτική φροντίδα του τοπικού τμήματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Αντώνη Παπουτσάκη, τον αντιπρόεδρο του ΤΕΑΣ/ΕΣΗΕΠΗΝ Κώστα Βασιλάκη  και το μέλος του ΔΣ του Μουσείου Τύπου της Ένωσης Ειρήνη Τσάκα.

Στην κοπή πίτας ήταν και η πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΠΣΑΤ  Όλγα Σουτζή

es

Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ  Αν. Παπουτσάκης στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τονίζοντας ακόμα: «Στηριζόμαστε στη δεοντολογία και τις καλές μας σχέσεις, οι οποίες είναι στο χέρι μας να τις βελτιώσουμε περισσότερο. Στηριζόμαστε όμως και στην δύναμη των μελών μας». Το φλουρί της πίτας έτυχε στο δημοσιογράφο Βασίλη Σπυριδάκη, με τον τυχερό να κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο της ΑΝΕΚ LINES στη διαδρομή Ηράκλειο-Πειραιάς. 

es

Η Διοίκηση της  ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ/ΕΣΗΕΠΗΝ, ευχαριστεί όλους του συναδέλφους που έδωσαν το παρών καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Εταιρία Α.Ε. Καράτζης, το αρτοζαχαροπλαστείο Sweet House, την ANEK LINES και την ΔΕΠΑΝΑΛ .

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ