Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Newsroom
Newsroom

Επικράτησε πανηγυρικό κλίμα

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, χθες.

Ξεχωριστή θέση στην εκδήλωση είχαν οι τιμητικές διακρίσεις σε δυο πρόσωπα για την πολυετή προσφορά τους στα αγροτικά δρώμενα της περιοχής και για τον αντίκτυπο που ακόμα και σήμερα έχουν οι τότε ενέργειες τους. Ο λόγος για τον κ. Νίκο Χαραλαμπάκη και στον κ. Δημήτρη Μαρκάκη. 

Επιπλέον, κληρώθηκαν 2 μεγάλα δώρα με νικητές τον κ. Πετσαγκουράκη Γιώργο και κ. Σαμαράκη Γιώργο,  κερδίζοντας έκαστος από μια αυτόματη κεφαλή υδρολίπανσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Πλακιωτάκης, η Βουλευτής Λασιθίου κ Σπυριδάκη,  ο Αντιπεριφειαρχής Λασιθίου κ Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Φραγκούλης ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης μεγάλος αριθμός Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλών, πλήθος αγροτών, κ.α.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές:

"Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και το καθένα ξεχωριστά από τα εμπορικά και γεωργικά καταστήματα της περιοχής, τους μεγάλους Χορηγούς , και χορηγούς επικοινωνίας που αγκάλιασαν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας".

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ