Συγχαρητήρια Ταταράκη στον νέο Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Καμπόν

Newsroom
Newsroom

Κατάγεται, όπως έγινε γνωστό, από τα Σελλιά

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης  στον νέο Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Καμπόν κ.Θεόδωρο Δριδάκη ο οποίος κατάγεται από τα Σελλιά Αγ. Βασιλείου.

Αναλυτικά στην επιστολή ο κ. Ταταράκης αναφέρει:

«Σεβασμιότατε 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια δεχθήκαμε το χαρμόσυνο άγγελμα της πανάξιας εκλογής Σας ως Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Καμπόν καθώς στο σεπτό πρόσωπο Σας η τοπική μας κοινωνία βλέπει ένα γνήσιο τέκνο της.

Τις εγκάρδιες ευχές μας ώστε ο Θεός να Σάς ενισχύει στο δύσκολο και πολυυπεύθυνο έργο που Σας ανέθεσε η Εκκλησία. 

Η μέχρι τώρα σεμνή πορεία Σας, ο πνευματικός πλούτος Σας με την ευρεία θεολογική και τη γενικότερη παιδεία Σας, η άοκνη δράση Σας, η διοικητική επάρκειά Σας και ιδίως το έργο Σας αποτελούν τα εχέγγυα  της επιτυχίας στην επισκοπική αποστολή Σας.

Η πολύπαθη Αφρικανική Ήπειρος έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού για αρμονική συνύπαρξη όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως θρησκεύματος, χρώματος και φύλου. 

Με βαθιά αισθήματα χαράς, σεβασμού και αγάπης Σάς ευχόμαστε ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση και σκέπη, για το σπουδαίο πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό Σας έργο.»
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ