"Δίπλωσαν" νταλίκες στο δρόμο Ηράκλειο - Μοίρες

"Δίπλωσαν" νταλίκες στο δρόμο Ηράκλειο - Μοίρες

Απαιτείται μεγάλη προσοχή στους δρόμους

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν οι οδηγοί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρεις νταλικες "δίπλωσαν" στον δρόμο Ηράκλειο - Μοίρες, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. 

Σημειώνεται ότι στην ισχυρή χιονόπτωση έχουμε από τις ΄05.00 το πρωί στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας καθώς και στα γύρω χωριά. Το χιόνι φτάνει τα δέκα χιλιοστά. Τα μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους, με την δουλειά τους πάντως να δυσχεραίνει το κρύο το οποίο... παγώνει τις νιφάδες που πέφτουν.

Για όσους κινούνται από και προς τη Μεσαρά, από το ύψος της Αυγενικής και πάνω χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αστυνομικοί ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Μόνο τα 4Χ4 μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες, ενώ απαραίτητη θεωρείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η κακοκαιρία πάντως έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα Πρεβελιανά, τον Άγιο Θωμά και την Μεγάλη Βρύση, όπου έχουμε αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος.

Τα νοικοκυριά βρίσκονται σε απόγνωση, διότι εκτός των άλλων κινδυνεύουν να καταστραφούν ο ηλεκτρικές οικοσυσκευές.Φωτογραφία: EUROKINISSI

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ