Εκτάκτως συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, για τους συμβασιούχους

Newsroom
Newsroom

Σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση, με θέμα τους συμβασιούχους

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στις 17:55 στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη Λότζια, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για συζήτηση και λήψη απόφασης του ακόλουθου θέματος: 

Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 28.190/28-3-2023 κοινής αιτήσεως των α) «Σωματείου  Εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου (ΣΕΚΕΤ)  και β) «Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου». 

Το επείγον της σύγκλησης οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι αύριο 29-3-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα  12:00 μ.μ. έχει δοθεί προθεσμία να προσκομιστούν συμπληρωματικά έγγραφα στις υποθέσεις που εκδικάστηκαν στις 24-3-2023 κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, όπως μνημονεύεται και στο με αρ. πρωτ. 28.190/28-3-2023 αίτημα των Σωματείων. 

Η έκτακτη συνεδρίαση έρχεται κατόπιν του αιτήματος των συμβασιούχων, που σήμερα βρέθηκαν στον δήμαρχο Β.Λαμπρινό, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους και τους προέδρους των εργαζομένων στους δήμους και παρουσία των αντιδημάρχων, Μ.Καναβάκη και Γ.Καραντινού.

 

Δείτε επίσης:

Στον δήμαρχο Ηρακλείου οι συμβασιούχοι για τις δουλειές τους

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ