Ελεύθερη η πρόσβαση στις θαλάσσιες περιοχές NATURA του Δήμου Κισσάμου

Ελεύθερη η πρόσβαση στις θαλάσσιες περιοχές NATURA του Δήμου Κισσάμου

Τι ισχύει μετά τη νέα διευκρινιστική ΚΥΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 1  της από 5.8.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών, απαγορεύεται κάθε μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή εκτός των άλλων και σε περιοχές NATURA από χθες Παρασκευή στις 06:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 06:00 π.μ.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κισσάμου: "Μετά και την έκδοση, αργά χθες το βράδυ, της υπ’ αριθ. 1019/4/24-α΄(Αρ. Φύλλου 3653, Τεύχος Β΄) νέας ΚΥΑ, εξαιρούνται από την απαγόρευση αυτή του άρθρου 1 της από 5.8.2021 ΠΝΠ, οι θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές καθώς και οι κατοικημένες περιοχές, τα ποτάμια και λιμναία συστήματα και οι τουριστικές εκμεταλλεύσεις.

Επομένως, κατόπιν των παραπάνω, σε όλες τις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές NATURA του Δήμου Κισσάμου (Μπάλος, Λαφονήσι, Φαλάσσαρνα) επιτρέπεται στους επισκέπτες η πρόσβαση, η διέλευση και η παραμονή σε αυτές.

Από χθες το βράδυ έχουν ενημερωθεί από το Δήμο Κισσάμου για την σχετική εξαίρεση, όλοι οι εμπλεκόμενοι και αρμόδιοι φορείς και τουριστικά γραφεία".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ