Ελεύθεροι, με όρους, για τους πυροβολισμούς στον Χάρακα

Ελεύθεροι, με όρους, για τους πυροβολισμούς στον Χάρακα

Μετά από μαραθώνια διαδικασία, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας

Ελεύθεροι με περιοριστικούς άρους αφέθηκαν οι τρεις αδερφοί  από τον Χάρακα, που διώκονται για τους πυροβολισμούς σε βάρος 74χρονου.

Η διαδικασία της απολογίας τους ήταν μαραθώνια, ενώ αμέσως μετά, Εισαγγελέας και Ανακριτρια άφησαν και τους τρεις ελεύθερους.

Να σημειωθεί ότι οι δύο από τους τρεις παρουσίασαν ισχυρό άλλοθι. 

Την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη αυτή εξέφρασαν οι συνήγοροι υπεράσπισης κ. Θεονύμφη Μπέρκη και Νίκος Καραγιάννης.  Υποστήριξαν ότι τα δύο αδέρφια αποδεδειγμένα δεν βρίσκονταν στον τόπο του συμβάντος και αναποφευκτα ουδεμία σχέση είχαν με τους πυροβολισμούς. Ο  τρίτος και μεγαλύτερος αδερφός, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε πυροβολισμούς από την άλλη πλευρά και ανταπέδωσε για εκφοβισμό. 

Συμπληρωματικά ο συνήγορος κ. Καραγιάννης δήλωσε στο Cretalive: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τον πραγματικα δίκαιο τρόπο αντιμετώπισης του εντολέα μου από την εισαγγελική Αρχή και την κυρία ανακρίτρια. Καθοριστικό ρόλο στη μη επιβολή προσωρινής κράτησης διαδραμάτισε η ουσιαστική αποδόμηση των αποδιδόμενων σε αυτό κατηγοριών με αυτόπτες μάρτυρες και ψηφιακό υλικό που κατέδειξε ότι τον χρόνο που λάμβανε χώρα το επίδικο περιστατικό στον Χάρακα, ο εντολέας μου ήταν στις Μοίρες στο κατάστημα του". 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ