Έμπρακτη στήριξη σε πληττόμενους του τουριστικού κλάδου

Έμπρακτη στήριξη σε πληττόμενους του τουριστικού κλάδου

Το πρόγραμμα της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης περιλαμβάνει 1.149 ωφελούμενους

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο (αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπου θα γίνει η υπογραφή των συμφωνητικών για την παράδοση των δωροεπιταγών μεταξύ των εκπροσώπων της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και των σωματείων των εργαζομένων στο κλάδο του τουρισμού, που δοκιμάζονται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του Covid-19.

Η συνδιοργάνωση πραγματοποιείται από τα super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ (είχε την πρωτοβουλία της κοινωνικής δράσης αλληλεγγύης) και την Περιφέρεια Κρήτης. 

H επιλογή των ωφελούμενων έγινε με βάση κοινωνικά κριτήρια σε συνεργασία με τα σωματεία ξενοδοχοϋπαλλήλων: Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων, Ρεθύμνου, το σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης «ΕΡΜΗΣ», και το σωματείο επαγγελματιών ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης. Το πρόγραμμα της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης περιλαμβάνει 1.149 ωφελούμενους όπου τα super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ σε συνεργασία με τους προμηθευτές τους προσφέρουν το ποσό των 172.350€ σε δωροεπιταγές.

Στην εκδήλωση στη Περιφέρεια Κρήτης τις επιταγές θα παραδώσουν στους εκπροσώπους των εργαζομένων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η κα. Χριστίνα Χαλκιαδάκη.  

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ