"Ενδιαφέρουσα διαδικασία" λέει η Μ. Ξενογιαννακοπούλου για τις εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ

"Ενδιαφέρουσα διαδικασία" λέει η Μ. Ξενογιαννακοπούλου για τις εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ

Η πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου, μίλησε στο Livetalks και για τις εξελίξεις στα εργασιακά

"Θετικό γεγονός" χαρακτήρισε την εσωκομματική διαδικασία και την προσέλευση σε αυτή στο ΚΙΝΑΛ η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που διετέλεσε στο παρελθόν και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρεου.

Η κ.Ξενογιαννακοπουλου που αύριο Τετάρτη μιλάει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική ασφάλιση, στο Ηράκλειο, μίλησε στα LIVETALKS και τον Κ. Μπογδανίδη για την αποτυχια των δημοσκόπων ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το αποτέλεσμα και σε σχέση με τον Γ.Παπανδρέου. Χαρακτήρισε τη διαδικασία ενδιαφέρουσα και ανέφερε ότι καθόλου δεν ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και την κοινωνική ασφάλιση, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εσκεμμένα έκανε αυτη την επιλογή με το νομοσχέδιο για να καταστήσει φτηνή εργατικά τη χώρα μας. Αλλά και σε αυτό, όπως είπε, απέτυχε.

Ακούστε τα όσα είπε στην συνέντευξή της: 

 

Η πολιτική εκδήλωση με θέμα «Εργασιακά δικαιώματα κατά την περίοδο της πανδημίας – Ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης» διοργανώνεται από την Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με κεντρικούς ομιλητές:

→ την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλευτή και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

→ τον Ανδρέα Νεφελούδη, πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας

Παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κάνουν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων του νομού, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ