Ενδιαφέρουσα ενημερωτική δράση στον Κρουσώνα

Newsroom
Newsroom

Την Πέμπτη 25 Απριλίου

Μια ενδιαφέρουσα δράση ενημέρωσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον Κρουσώνα και ειδικότερα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Στη δράση απευθύνεται στους μαθητές των σχολείων της περιοχής, σε γονείς αλλά και πολίτες, ενώ προσκεκλημένοι είναι και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια αλλά και τον δήμο Μαλεβιζίου. Στην ενημερωτική δράση θα συμμετέχουν: Τροχαία Ηρακλείου, Πυροσβεστικό  Σώμα, ΕΚΑΒ, Λιμενικό Σώμα, Δημοτική Αστυνομία, I-drive Σχολή οδηγών, Ομάδα ΠΑΟΚ Κρουσώνα και ενδεχομένως και παίχτες από την ομάδα ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο θα βρίσκεται και προσομοιωτης ανατροπής οχήματος, με τον Αντώνη Στεφανάκη από τον Άγιο Νικόλαο.

Παράλληλα με την ενημερωτική δράση, θα βραβευτούν τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα για τη φετινή τους συμμετοχή σε παιχνίδια: (φιλικά, τουρνουά και πρωταθλήματος ΕΠΣΗ) αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι σε συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές και διαιτητές εντός και εκτός γηπέδων.

Την διοργάνωση της δράσης έχουν αναλάβει οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κρουσώνα και η Τροχαία Ηρακλείου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

Φωτογραφία από Manfred Richter από το Pixabay

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ