Ένστολη διαμαρτυρία στο Ηράκλειο για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού

Newsroom
Newsroom

Οι αστυνομικοί σήκωσαν πανό στο Αστυνομικό Μέγαρο

Διαμαρτυρία στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί του Ηρακλείου με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους στη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη.

Αστυνομικοί κινητοποιήσεις

Η κινητοποίηση είχε διοργανωθεί από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου και σ' αυτήν συμμετείχαν συνδικαλιστές, αξιωματικοί και αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας. Μεταξύ των συμμετεχόντων στην κινητοποίηση και ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης.

Αστυνομικοί κινητοποιήσεις

"Επιθέσεις τέτοιου είδους έχουν ως στόχο το θεσμό της δημοκρατίας, της ευνομούμενης πολιτείας μέσα στην οποία θέλουμε να διαβιούμε αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας της κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας που δυστυχώς μέρα με τη μέρα βαλτώνει όλο και περισσότερο. Εμείς σαν θεσμός όσο περνάει από το χέρι μας δε θα επιτρέψουμε και δε θα συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια" επανέλαβαν οι διοργανωτές.

Αστυνομικοί κινητοποιήσεις

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις είχαν διοργανωθεί στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας όλης της Κρήτης.

Αστυνομικοί κινητοποιήσεις

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ: Ένστολη διαμαρτυρία στο Ηράκλειο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ