Ενταχθείτε τώρα στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ στο Ηράκλειο!

Ενταχθείτε τώρα στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ στο Ηράκλειο!

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες κατοικιών να ανακαινίσουν ενεργειακά την οικία τους με επιδότηση έως 85%

Το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ- Αυτονομώ παρέχει υψηλές επιδοτήσεις που μπορεί να φτάσουν ακόμα και στο 85% επί των δαπανών για συγκεκριμένες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις και μέχρι 50.000€ ανά σπίτι, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες κατοικιών να πετύχουν ενεργειακή εξοικονόμηση και αυτονομία. 

 

Πως να ενημερωθούμε για το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ;

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες κατοικιών να ανακαινίσουν ενεργειακά την οικία τους, έξυπνα και αποτελεσματικά. Για το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως από την Χιωτάκης Energy. Η εταιρεία αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια τον έλεγχο των δικαιολογητικών, τη διεξαγωγή της ενεργειακής επιθεώρησης, την κατάθεσή της αίτησής σας στο σύστημα καθώς και όλη την διαχείριση, τον συντονισμό και την πλήρη κατασκευή με το κλειδί στο χέρι

 

Κριτήρια και Προϋποθέσεις 

Προκειμένου μια κατοικία να θεωρηθεί επιλέξιμη για την ένταξη στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις με το πλέον σημαντικό να είναι νόμιμη και να χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία. Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης πρέπει να νομιμοποιήσει τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις  η εταιρεία Χιωτάκης Energy αναλαμβάνει και τη διεξαγωγή της νομιμοποίησης- τακτοποίηση αυθαιρέτων

 

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Από τη στιγμή που κάποιος επιλέξει την Χιωτάκης Energy για το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ- Αυτονομώ, το πρώτη βήμα είναι να προετοιμάσει τα δικαιολογητικά. Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να τα προετοιμάσει έτσι ώστε η εταιρεία να προχωρήσει στην υποβολή της αίτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα του προγράμματος. 

 

Επιδοτούμενες Παρεμβάσεις 

Οι επιδοτούμενες παρεμβάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι πολλές και αφορούν τόσο την εξοικονόμηση ενέργειας όσο και την ενεργειακή αυτονόμηση. Ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα παρεμβάσεων με Έξυπνα Συστήματα (Smart Home) τα οποία είναι ουσιαστικά ψηφιακά συστήματα και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. 

 

Έχοντας ήδη διαγράψει μια 25ετή πορεία εξειδίκευσης στον τομέα της ενέργειας, η ομάδα των μηχανικών της Χιωτάκης Energy υποστηρίζει εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση της κατοικίας σας αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες. Έπειτα από την υποβολή της αίτησης στο πρόγραμμα Εξοικονομώ, την τυχόν νομιμοποίηση και το ενεργειακό πιστοποιητικό η εταιρεία μπορεί να προχωρήσει σε όλων των ειδών τις παρεμβάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα:  

 

  • Θερμοπρόσοψη & Μόνωση δώματος
  • Αντικατάσταση Κουφωμάτων 
  • Συστήματα Θέρμανσης - Αντλίες Θερμότητας 
  • Εγκατάσταση Κλιματιστικών τοίχου
  • Φωτοβολταϊκά σε κατοικία- Net metering. 
  • Εγκατάσταση φορτιστή Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου 
  • Προμήθεια και την εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα

 

Πότε είναι η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων;  

Παρά το γεγονός ότι  η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς και σε όλους τους Νομούς της Κρήτης και του Β. Αιγαίου, έχει οριστεί στις 2 Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες κατοικιών που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα στον Σεπτέμβριο καθώς πρέπει να προηγηθεί η συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών και να γίνουν τυχόν τακτοποιήσεις. Η Χιωτάκης Energy τηρεί σειρά προτεραιότητας σε σχέση με τη διαχείριση των αιτήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. 


Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το Νέο Εξοικονομώ μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία στο 2810-311879, το ωράριο επικοινωνίας είναι Δευτέρα και Τετάρτη 08:30- 15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 08:30-15:00, 18:00-20:30 ενώ το Σάββατο 09:00-14:00.     

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ