ΕΠΑΛ: Η απόφαση για τα τμήματα Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης

ΕΠΑΛ: Η απόφαση για τα τμήματα Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης

Υπογράφηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Υπογράφηκε σήμερα, από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμ. Καρτσωνάκη, η Απόφαση Λειτουργίας των τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης (ΠΠΠ) περιόδου 2021 στα ΕΠΑ.Λ./Ε.Κ. του Πίνακα 1 της περιφέρειας Κρήτης, όπου για κάθε τμήμα έχει συμπεριληφθεί ο χώρος διεξαγωγής, η ειδικότητα του Π.Π.Π., το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα του επόπτη, η κατανομή των ωρών στους επιμορφωτές, καθώς και τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων αποφοίτων των τμημάτων του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας.

Η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης θα γίνει τη Δευτέρα 24/5/2021 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1/6/2021.

Το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης έχει διάρκεια 35 ωρών και διδάσκεται 5 διδακτικές ώρες για 7 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι:

Α) Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιείται η διδασκαλία κάποιων ωρών με ευθύνη του επιμορφωτή ή της σχολικής μονάδας ή λόγω επίσημων αργιών ή για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, οι διδακτικές ώρες αναπληρώνονται μέχρι την ολοκλήρωση της συνολικής διάρκειας του προγράμματος.

Β) Σε περίπτωση που σε ένα τμήμα πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος, διακόψουν εγγράφως όλοι οι συμμετέχοντες απόφοιτοι ή μία ημέρα δεν συμμετέχει κανείς, το τμήμα διακόπτει τη λειτουργία του.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την Π.Δ.Ε. Κρήτης στο τηλέφωνο 2810 302457  ή να αποστέλλετε τα ερωτήματά σας στο e-mail mathiteiakr@kritis.pde.sch.gr

 

Μπορείτε να δείτε την Απόφαση Λειτουργίας του ΠΠΠ περιόδου 2021 για την ΠΔΕ Κρήτης εδώ.


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ