Επεισοδιακό μεσημέρι με πυροβολισμούς στον αέρα
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν δύο άνδρες
Άνω κάτω έκαναν τον Άγιο Νικόλαο το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άνδρες που άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 66 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
- Αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψε τις καβάτζες της κοκαΐνης
- Χειροπέδες σε τρεις για δενδρύλλια κάνναβης
- Αίθριος καιρός, σήμερα, στην Κρήτη