Επιχείρηση: «Η Κρήτη στα Πράσινα», ένα Δίκτυο με πρωτοβουλία της Καθέρης ΑΒΕΕ

Επιχείρηση: «Η Κρήτη στα Πράσινα», ένα Δίκτυο με πρωτοβουλία της Καθέρης ΑΒΕΕ

Ήδη, εκατοντάδες επιχειρήσεις έχουν ανταποκριθεί στο σχετικό κάλεσμα και συμμετέχουν στην δράση ανακύκλωσης, με την ανάλογη πιστοποίηση

Μία απλή κίνηση για τους επιχειρηματίες, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για να μείνει η Κρήτη καθαρή.

Η Πιστοποιημένη Εταιρία Ανακύκλωσης Μεταλλικών Αποβλήτων ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ παρέχει την πιστοποίηση CRETE IN GREEN  και εντάσσει εκατοντάδες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους, όπως μεταποίηση, Βιοτεχνία, Βιομηχανία, Παραγωγή προϊόντων, Τουρισμού κ.α. , σε ένα ενιαίο Δίκτυο εντός των ορίων της Κρήτης. Το Crete in Green, βρίσκει εύπορο έδαφος και θετική ανταπόκριση από επιχειρήσεις και ιδιώτες και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του Νησιού μας.

Η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που ανακυκλώνουν τα υλικά τους και τις πιστοποιεί για την κίνηση αυτή. Είναι ένα νέο βήμα της επιχείρησης για να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις αλλά και να τις στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουν καθημερινά ώστε να οδηγούν τα υλικά τους για ανακύκλωση με στόχο ένα καθαρό νησί.

«Είναι ένας αγώνας που γίνεται καθημερινά από πολλές επιχειρήσεις και η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ δεν γινόταν να παραβλέψει την προσπάθεια αυτή», σημειώνει η εταιρεία.

Όσες επιχειρήσεις ανακυκλώνουν τα προϊόντα τους στην Καθέρης ΑΒΕΕ μαζί με το παραστατικό καταστροφής τους, λαμβάνουν και το έντυπο πιστοποίησης CRETE IN GREEN που ισχύει για ένα έτος και αναγράφει ότι οδήγησαν τα προϊόντα τους ορθώς προς ανακύκλωση.

Καθέρης

Τι είναι το Δίκτυο CRETE IN GREEN;

•    Το CRETE IN GREEN ουσιαστικά δημιουργεί μια Επιχειρηματική Ομάδα-Δίκτυο αποτελούμενη από Επιχειρήσεις που Διαθέτουν ή Παράγουν Μεταλλικό Σκράπ  ετησίως και Συνεργάζονται με την Εταιρία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ στον τομέα της διαχείρισής του.

•    Στόχος του CRETE IN GREEN είναι να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης σε όλους τους νομούς για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που έχει η Ορθή Διαχείριση Μεταλλικών Αποβλήτων και πως μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά το νησί μας «Πράσινο»

Για να γίνει μια επιχείρηση μέλος του Δικτύου CRETE IN GREEN πρέπει απλώς να ανακυκλώσει τα υλικά της στην επιχείρηση και να ενημερώσει ότι επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα ώστε να της δώσει το αντίστοιχο έντυπο.

Για επιπλέον πληροφορίες: INFO@KATHERIS.GR

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ