Επίσκεψη Ν. Χρονάκη στα γραφεία της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος συναντήθηκε με τον Διοικητή Γιώργο Τσικαλά

Επίσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης και στον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Κρήτης, Γιώργο Τσικαλά  πραγματοποίησε ο Νίκος Χρονάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Νομού Ηρακλείου και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηρακλείου, εν όψη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, της Αντιπλημμυρικής περιόδου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται:

"Στη συζήτηση που επακολούθησε ο κ. Χρονάκης συνεχάρη την ηγεσία και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και τους εθελοντές πυροσβέστες για την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την προηγούμενη αντιπυρική περίοδο. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάγκη να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη Αντιπλημμυρική περίοδο και να λύσουμε τυχόν προβλήματα που απασχολούν την Πυροσβεστική και τους ανθρώπους της στην Κρήτη. Αναφέρθηκε επίσης  ότι και η Περιφέρεια Κρήτης είναι συμπαραστάτης στα προβλήματα που απασχολούν την Πυροσβεστική και τους ανθρώπους της στην Κρήτη.

 Ήδη το προηγούμενο διάστημα η Περιφέρεια Κρήτης έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση κτιριακών υποδομών Πυροσβεστικών κτιρίων και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.  Η συζήτηση ολοκληρώθηκε καταλήγοντας ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να επιλυθούν και άλλα σημαντικά θέματα". 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ