Επιθεώρηση Παπαδογιάννη στο Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων

Επιθεώρηση Παπαδογιάννη στο Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων

Σε πλήρη κινητοποίηση ο «μηχανισμός» του Ο.Α.Κ.

Ενόψει της επικείμενης - τις αμέσως επόμενες ημέρες -   υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ́ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού́ και του Οργανισμού́ Ανάπτυξης Κρήτης, για την υλοποίηση μιας σειράς σημαντικών παρεμβάσεων στο Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων (κολυμβητήριο Νέας Χώρας), ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης, την Τρίτη 19/01/2021 πραγματοποίησε επιθεώρηση στους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης.

Με στόχο την άμεση και μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των υπηρεσιών του Ο.Α.Κ. που εμπλέκονται στο εν λόγω έργο, προκειμένου να μην υπάρξουν χρονικές καθυστερήσεις, ο κ. Παπαδογιάννης ξεναγήθηκε  στο Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων κι ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (Ε.Α.Κ.) Χανίων κ. Μανόλη Κουριδάκη,  για τις επικείμενες παρεμβάσεις, με στόχο να υπάρξει ο κατάλληλος συντονισμός όλων των πλευρών.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Μάρκος Πατρελάκης, Μηχανικοί – Στελέχη του Ο.Α.Κ. καθώς επίσης και Μέλη της Διοίκησης και Στελέχη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (Ε.Α.Κ.) Χανίων.

«Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε  να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, με στόχο να κερδίσουμε χρόνο και να συντονιστούμε όλοι, με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η Γενική́ Γραμματεία Αθλητισμού́ προς τον Ο.Α.Κ. αποτελεί́ για όλους μας μέγιστη τιμή́. Τα χρονοδιαγράμματα του έργου, είναι πολύ́ συγκεκριμένα, ο όγκος της δουλειάς που καλούνται οι υπηρεσίες μας να φέρουν εις πέρας είναι μεγάλος αλλά́ τα προβλεπόμενα θα τηρηθούν μέχρι κεραίας. Το κολυμβητήριο είναι σε απόλυτη προτεραιότητα και από́ πλευράς Ο.Α.Κ. θα καταβληθεί́ η μέγιστη δυνατή́ προσπάθεια, για την επίτευξη του τελικού́ στόχου πάση θυσία» ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης του στο Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ