Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Καζαντζίδη

Newsroom
Newsroom

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Καζαντζίδη (ύψος καταστήματος Μουστάκας) μήκους περίπου 300μ.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ:  Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες  – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο  – Γούβες  – Χερσόνησος  – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο  (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο  Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη (ύψος κατάστημα Μουστάκας), μήκους περίπου 300μ.

1η Μέρα Τρίτη 31.05.2022 από τις 8 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ Τμήμα 1,  Κλειστή η Λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μαυσώλου έως το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» (διαγραμμισμένο με κίτρινο στην φωτογραφία).

Όσοι κινούνται από την οδό Μαυσώλου και τον κόμβο Καλλιθέας και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Λιμάνι και προς Ρέθυμνο, θα πρέπει να το κάνουν είτε μέσω ΒΟΑΚ και κόμβου Αεροδρομίου είτε μέσα από τη ΒΙΠΕΗ.

Επίσης, όσοι κινούνται επί του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Λιμάνι δεν θα μπορούν να εξέλθουν από τον κόμβο Αλικαρνασσού και θα πρέπει να το κάνουν μέσω του κόμβου Αεροδρομίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ