Εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου

Εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου

Στην διοίκηση της ομάδας του Πατούχα παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των  γραφείων και των αποδυτηρίων

Ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης  στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Βιάννου, στην περιοχή Αγία Μονή όπου και βρέθηκαν  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, η Προϊσταμένη Δομών Περιβάλλοντος ΠΕ Ηρακλείου  Άννα Ροβίθη, ο πολιτικός μηχανικός της Περιφέρειας Κρήτης Μανόλης Γωνιανάκης  και μέλη του Ο.Φ.Β. "Πατούχα".

Στην διοίκηση της ομάδας του Πατούχα παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των  γραφείων και των αποδυτηρίων και υπογράφτηκε το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής. 

Η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν  την Περιφέρεια Κρήτης τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, όσο για τον   σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης  των απαιτούμενων εργασιών.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη σε ακίνητο  ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ψαρής Φοράδας, όπου η Περιφέρεια Κρήτης προγραμματίζει για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5. Το γήπεδο θα αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής παρακινώντας περαιτέρω τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ