Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου: Αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης αντιπροσώπων

Newsroom
Newsroom

Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 68 Αντιπρόσωποι από 13 Σωματεία.

Πραγματοποιήθηκε στις 30/03/2023 στην Αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Σωματείων-μελών της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου. Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 68 Αντιπρόσωποι από 13 Σωματεία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

"Η διαδικασία ξεκίνησε με τον Απολογισμό δράσης της Διοίκησης που παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κέντρου συνάδελφος Κωνσταντίνος Νικολιδάκης και ακολούθησε ο Απολογισμός του Ειδικού Γραφείου Συνταξιοδοτικών θεμάτων από τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου συνάδελφο Χαράλαμπο Σφακιανάκη. 

Έπειτα ακολούθησε η παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων από τον Ταμία του Κέντρου συνάδελφο Κοκκώνη Ιωάννη, η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και οι τοποθετήσεις Αντιπροσώπων πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Όπως ήταν φυσικό,  στο επίκεντρο του προβληματισμού που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ., βρέθηκαν η οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση, η ακρίβεια, η ανεργία, η εισοδηματική πολιτική, το ασφαλιστικό, η κοινωνική πολιτική, το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, οι προτάσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος και ο προγραμματισμός δράσης του Κέντρου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

        Στο τέλος της διαδικασίας έγινε η προβλεπόμενη ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού, του Ισολογισμού 2022 και του Προϋπολογισμού 2023, οι οποίοι και εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία.

Ψήφισαν 63 Αντιπρόσωποι και βρέθηκαν 63 έγκυρα ψηφοδέλτια. 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής : 

  1. Για τον Διοικητικό Απολογισμό έτους 2022

ΝΑΙ : 49 ,  ΟΧΙ : 14  , ΛΕΥΚΑ : 0  

  1. Για τον Ισολογισμό έτους 2022

ΝΑΙ : 49 ,  ΟΧΙ : 10 ,   ΛΕΥΚΑ : 4  

  1. Για τον Προϋπολογισμό έτους 2023

ΝΑΙ : 49 ,  ΟΧΙ : 10  , ΛΕΥΚΑ : 4  

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Αντιπρόσωποι των Σωματείων αναγνώρισαν το έργο και τη συνολική δράση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και παράλληλα έδωσαν το στίγμα της ενωτικής και αγωνιστικής πορείας του Συνδικαλιστικού Κινήματος στο Νομό μας με στόχο την καταπολέμηση της πολύπλευρης κρίσης, την πάταξη της ακρίβειας, τα εργατικά ατυχήματα, το ασφαλιστικό, την ουσιαστική αύξηση του εργατικού εισοδήματος, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την βελτίωση της κοινωνικής  πολιτικής κλπ.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην Γενική μας Συνέλευση".Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ