Εργαζόμενος στο δήμο Χανίων, θετικός στον κορωνοϊό

Εργαζόμενος στο δήμο Χανίων, θετικός στον κορωνοϊό

Ο υπάλληλος του ΔΟΚΟΙΠΠ παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι του - Αναστέλλεται από τη Δευτέραη εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Οργανισμού

Εργαζόμενος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Χανίων είναι μεταξύ των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφηκαν, το τελευταίο 24ωρο, στα Χανιά.

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του. Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΚΟΙΠ θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση τόσο του χώρου που στεγάζονται οι Υπηρεσίες του ΔΟΚΟΙΠΠ, όσο και των υπόλοιπων χώρων του κτιρίου του Δημαρχείου.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους του ΔΟΚΟΙΠΠ, από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού για υπηρεσίες του ΔΟΚΟΙΠΠ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ