Έργο 1,5 εκ. ευρώ για αποκατάσταση του δρόμου από Νικηθιανό έως Βρουχά

Έργο 1,5 εκ. ευρώ για αποκατάσταση του δρόμου από Νικηθιανό έως Βρουχά
Newsroom
Newsroom

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ

Το έργο της συντήρησης του επαρχιακού δρόμου από το Νικηθιανό έως το Βρουχά Αγίου Νικολάου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ και θα εξελιχθεί στα τμήματα από Πάνω Ελούντα – Πινές – Φουρνή – Καστέλι Νικηθιανό και Φουρνή – Δωριές – Καρύδι. 

Με την συντήρηση των παραπάνω δρόμων θα εξυπηρετηθεί πλήθος οικισμών του Μεραμπέλλου που εμφανίζονται σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα και σε μεγάλο μήκος.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη χρηματοδότηση μελέτης για το σύνολο του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου του Λασιθίου και σύνταξη προτάσεων σχετικά με έργα βελτίωσης της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας στα διερχόμενα οχήματα. 

Ο Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση του υπό εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης των κυριότερων δρόμων του Σχίσματος Ελούντας. Οι ασφαλτικές εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν εργασίες σήμανσης (πινακίδες, διαγράμμιση κλπ). Τέλος, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση την αποκατάσταση τοπικών ζημιών και καθαρισμούς τάφρων στα όρια του οικισμού Μακρυλιάς. Στην υπογραφή παραβρέθηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ