Εθελοντική αιμοδοσία στο Φουρνοφάραγγο στο πλαίσιο προγράμματος

Εθελοντική αιμοδοσία στο Φουρνοφάραγγο στο πλαίσιο προγράμματος

Από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φουρνοφάραγγου

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φουρνοφάραγγου σας καλούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9.8.2020 από τις 10:00-13:30 στην πλατεία του Φουρνοφάραγγου στα πλαίσια του προγράμματος #αιμοδοτούμε_μαζί που υλοποιεί ο Αιματοκρήτης. 

Αιματοκρήτης

Στο ξεκίνημα της αιμοδοσίας, εθελοντές  αιμοδότες από την περιοχή θα ανάψουν συμβολικά το βωμό της 18ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για να στείλουν το μήνυμα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.  

Αιματοκρήτης

Ο Αιματοκρήτης είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που υλοποιεί εθελοντικές αιμοδοσίες ακόμη και σε απομακρυσμένα μέρη για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να μοιραστούν τη χαρά της ζωής. Οι εθελοντικές αιμοδοσίες είναι ανοικτές για όλους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς τράπεζα αίματος. Αιμοδοτούμε μαζί για να μη λείψει αίμα από κανέναν! 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ