Εθελοντική αιμοδοσία στο Λίντο

Εθελοντική αιμοδοσία στο Λίντο

Από το ΕΑΚΗ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε στο Λίντο, από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενακη

Σε δηλώσεις του ο κ. Λευτέρης Ζερβός, πρόεδρος του ΕΑΚΗ τόνισε: "Περναμε κάτι πρωτόγνωρο και νομίζω ότι είναι οι κατάλληλες συνθήκες να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι από την συμμετοχή του κόσμου.

Ευχαριστούμε πολύ το Βενιζελειο νοσοκομείο και τον Ερυθρό Σταυρό για την προσφορά και τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία. Όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την πανδημία και σκεπτόμενοι με διαφορετικό τρόπο"

Αιμοδοσία ΕΑΚΗ

Από την πλευρά της η Διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη ανέφερε: 
"Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή σε τέτοιες δύσκολες στιγμές ενισχύουν σημαντικά τη δημόσια υγεία". 

"Με μεγάλη μας χαρά είμαστε εδώ για να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε. Μέχρι τώρα, αυτό που κάνουμε είναι να μαζεύουμε εξοπλισμό ατομικής προστασίας κι όταν χρειαστεί να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας", υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Ξηρουχακης, αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστων Ναυαγοσωστων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου


Αιμοδοσία ΕΑΚΗ


Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου αναφέρει:

"Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ως Διοικούσα Επιτροπή νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Υπηρεσίας κ. Μπορμπουδάκη,  την Υποδιοικήτρια του Βενιζελείου Νοσοκομείου  κ. Κωστάκη καθώς επίσης και το προσωπικό του Νοσοκομείου που συνέβαλε τα μέγιστα για την αιμοληψία, το παράρτημα Κρήτης του Ερυθρού Σταυρού και τον κ. Ξηρουχάκη,  τους εργαζόμενους του ΕΑΚΗ,τα σωματεία και το Σύλλογο Γονέων.  Πάνω από όλα νιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες, τους ανθρώπους που προσήλθαν με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση να γνωρίζεις ότι ως οικογένεια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στην Εθνική αυτή προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, μένουμε δυνατοί και αισιόδοξοι".

Αιμοδοσία ΕΑΚΗ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ