Εξ αποστάσεως συνάντηση για την επίδραση του περιβάλλοντος στην υγεία των παιδιών

Εξ αποστάσεως συνάντηση για την επίδραση του περιβάλλοντος στην υγεία των παιδιών

Συνεργασία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, καλεί προαιρετικά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια εξ αποστάσεως συνάντηση με θέμα: «Η επίδραση του περιβάλλοντος και της σκόνης της ερήμου στην υγεία των παιδιών».

Η Ιατρική Σχολή - Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετά φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής και ειδικότερα τις συνέπειες της σκόνης της ερήμου στην υγεία των παιδιών, συμμετέχοντας  στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE- ΜΗΔΕΙΑ, μαζί με την Κύπρο και το Ισραήλ και σε συνεργασία με άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου όπως η Καρδιολογική Κλινική και το Τμήμα Χημείας. 

Το εξ αποστάσεως «μάθημα» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου 2021 σε δυο φάσεις, στις ώρες 10-11 πμ για τους μαθητές των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού και στις 11-12 πμ για τις τρεις τελευταίες τάξεις.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης και Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Καθηγητής Παιδιατρικής κ. Μανόλης Γαλανάκης.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ