Εξειδικευμένο προσωπικό πάντα δίπλα στις ανάγκες του μωρού σας

Εξειδικευμένο προσωπικό πάντα δίπλα στις ανάγκες του μωρού σας

Στο βρεφικό πολυκατάστημα Ομηρόλης

Το βρεφικό πολυκατάστημα Ομηρόλης, στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, με πολυετή εμπειρία σε όλα τα βρεφικά προϊόντα και με πλήρη αντίληψη των εξελίξεων στην αγορά και των αναγκών των πελατών προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τιμών χωρίς όμως να σταματά εκεί. 

Το κατάστημα είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό που τίθεται στη διάθεση των πελατών στοχεύοντας στη σωστή ενημέρωση, την καλύτερη εξυπηρέτηση και την άμεση τεχνική υποστήριξη. 

Ομηρόλης

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί να προχωρούν σε άσκοπες αγορές καθώς δεν έχουν εμπειρία του τι πραγματικά χρειάζεται ένα μωρό. Το κατάστημα Ομηρόλης όμως κάνει τη διαφορά καθώς το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι εκεί για να συνομιλήσει με τους νέους γονείς, να τους καθοδηγήσει σε αγορές προϊόντων που είναι πραγματικά χρήσιμα και απαραίτητα για τα βρέφη έχοντας ως κατευθυντήρια γραμμή την εξοικονόμηση χρημάτων και όχι την άσκοπη δαπάνη. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι νέοι γονείς, μη γνωρίζοντας την ακριβή χρήση των προϊόντων, καταλήγουν να μην τα αξιοποιούν πλήρως πράγμα που σημαίνει ότι προχωρούν σε μη συμφέρουσες και πολύ συχνά κοστοβόρες αγορές. Στο βρεφικό πολυκατάστημα Ομηρόλης όμως έχουν προβλεφθεί όλα! Από την πρώτη στιγμή που οι γονείς μπαίνουν στο κατάστημα το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να τους κατατοπίσει για τις ανάγκες του μωρού τους, στη χρήση αλλά και τη χρησιμότητα των προϊόντων δίνονας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα τιμών. 

Ομηρόλης

Το πολυκατάστημα βρεφικών ειδών Ομηρόλης, στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, λειτουργεί με γνώμονα το να βοηθησει τους πελάτες του να ανακαλύψουν τα πιο χρήσιμα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες για εκείνους τιμές είναι πάντα δίπλα στον πελάτη για να προσφέρει μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού του όλες τις πληροφορίες και τη βοήθεια που χρειάζονται οι νέοι γονείς.

Ομηρόλης 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ